En professionel hjemmeside styrker din virksomheds profil

Erfaring har gjort os til specialister - Vi leverer hjemmesider, som lever op til nutidens standarder!

Mange års erfaring har gjort os til specialister

Siden 1998 har ITTP leveret hjemmesider til erhvervslivet. Vores store erfaring har derfor gjort os til specialister indenfor hjemmesideløsninger til virksomheder. Med største respekt sørger vi for at hjælpe jer med at få sammensat den bedste hjemmesideløsning til jeres virksomheds behov.

Virksomheden er jeres levebrød, og i dag er det nødvendigt med en online tilstedeværelse. Hjemmesiden er virksomhedens ansigt udadtil i den virtuelle virkelighed. Hvis hjemmesiden er kompliceret og uopdateret, vil det derfor smitte af på potentielle kunders oplevelse af jeres virksomhed. En uprofessionel og besværlig hjemmeside vil derfor ikke bare koste besøgende, men i sidste ende også kunder og indtjening til virksomheden.

Derfor er det ekstra vigtigt, at man ved, hvad der fungerer og ikke fungerer, når man designer en ny hjemmeside - eller giver den gamle et ansigtsløft. Vi har samlet 10 gode grunde til at opdatere din hjemmesides design.

Hos ITTP har vi gennem årene hjulpet mange både små og store virksomheder med at få succes online. Vi tager os god tid til at forstå vores kunder og lære din virksomhed at kende - det giver pote i sidste ende!

Mobilvenlig hjemmeside tilpasset til alle enheder

Med en hjemmeside fra ITTP er din virksomhed klædt på til den digitale virkelighed. Vi følger de nyeste trends og designretninger, så din specifikke hjemmesideløsning er totalt opdateret til fremtiden.

Alle vores løsninger leveres i et mobiltilpasset design, så din hjemmeside altid fremstår professionel uanset hvilken enhed, hjemmesiden tilgås fra. Det giver et brugervenligt system, der er fremtidssikret og nemt at gå til for dine besøgende.

Brugervenligt system som er fremtidssikret og som er nem at gå til

Vi benytter os udelukkende af systemer, der kan skaleres alt efter den pågældende opgaves størrelse. Derfor har vi valgt at specialisere os i Joomla og Wordpress. Med disse to typer af CMS får du et system, som er sikkert, skalerbart og nemt at vedligeholde – både nu og i fremtiden.

Begge systemer er Open Source, hvilket betyder at de kan tilpasses netop til dine behov - med andre ord, så løfter de enhver opgave; stor eller lille! Læs mere om hjemmeside i Joomla og hjemmeside i Wordpress.

Skræddersyede løsninger der dækker dine behov

Hos ITTP tager vi os tid til at forstå dine behov, så vi kan skræddersy en løsning, der er tilpasset præcis til din virksomhed. Det sikrer en unik hjemmeside, der reflekterer virksomheden værdier til kunderne på bedste vis. Selvfølgelig med fokus på brugervenlighed og overskuelighed for dine besøgende.

Vi kan være behjælpelige med alt fra opsætning, design og tekst, så din hjemmeside bliver præcis, som du drømmer om – og mere til.

Se eksempelvis vores brugtbilsmodul, som er lavet til vores mange bilforhandlere, så du nemt kan komme i gang med en online tilstedeværelse, der sælger!

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50