En professionel hjemmeside styrker din virksomheds profil

Erfaring har gjort os til specialister - Vi leverer hjemmesider, som lever op til nutidens standarder!

Mange års erfaring har gjort os til specialister

Siden 1998 har ITTP leveret hjemmesider til erhvervslivet. Vores store erfaring har derfor gjort os til specialister indenfor hjemmesideløsninger til virksomheder. Med største respekt sørger vi for at hjælpe jer med at få sammensat den bedste hjemmesideløsning til jeres virksomheds behov.

Virksomheden er jeres levebrød, og i dag er det nødvendigt med en online tilstedeværelse. Hjemmesiden er virksomhedens ansigt udadtil i den virtuelle virkelighed. Hvis hjemmesiden er kompliceret og uopdateret, vil det derfor smitte af på potentielle kunders oplevelse af jeres virksomhed. En uprofessionel og besværlig hjemmeside vil derfor ikke bare koste besøgende, men i sidste ende også kunder og indtjening til virksomheden.

Derfor er det ekstra vigtigt, at man ved, hvad der fungerer og ikke fungerer, når man designer en ny hjemmeside - eller giver den gamle et ansigtsløft. Vi har samlet 10 gode grunde til at opdatere din hjemmesides design.

Hos ITTP har vi gennem årene hjulpet mange både små og store virksomheder med at få succes online. Vi tager os god tid til at forstå vores kunder og lære din virksomhed at kende - det giver pote i sidste ende!

Mobilvenlig hjemmeside tilpasset til alle enheder

Med en hjemmeside fra ITTP er din virksomhed klædt på til den digitale virkelighed. Vi følger de nyeste trends og designretninger, så din specifikke hjemmesideløsning er totalt opdateret til fremtiden.

Alle vores løsninger leveres i et mobiltilpasset design, så din hjemmeside altid fremstår professionel uanset hvilken enhed, hjemmesiden tilgås fra. Det giver et brugervenligt system, der er fremtidssikret og nemt at gå til for dine besøgende.

Brugervenligt system som er fremtidssikret og som er nem at gå til

Vi benytter os udelukkende af systemer, der kan skaleres alt efter den pågældende opgaves størrelse. Derfor har vi valgt at specialisere os i Joomla og Wordpress. Med disse to typer af CMS får du et system, som er sikkert, skalerbart og nemt at vedligeholde – både nu og i fremtiden.

Læs mere om hjemmeside i Wordpress og hjemmeside i Joomla.

Skræddersyede løsninger der dækker dine behov

Hos ITTP tager vi os tid til at forstå dine behov, så vi kan skræddersy en løsning, der er tilpasset præcis til din virksomhed. Det sikrer en unik hjemmeside, der reflekterer virksomheden værdier til kunderne på bedste vis. Selvfølgelig med fokus på brugervenlighed og overskuelighed for dine besøgende.

Vi kan være behjælpelige med alt fra opsætning, design og tekst, så din hjemmeside bliver præcis, som du drømmer om – og mere til.

Se eksempelvis vores brugtbilsmodul, som er lavet til vores mange bilforhandlere, så du nemt kan komme i gang med en online tilstedeværelse, der sælger!

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot