Skal du have flyttet din hjemmeside?

ITTP er med dig hele vejen og sørger for, at din hjemmeside uden problemer bliver flyttet til en hurtigere og mere sikker server.

Flyt til en sikker og stabil server hos ITTP

Gennem årene har vores kunder valgt at hoste deres hjemmesider direkte på ITTP’s servere. Selvom systemer kan hostes mange forskellige steder, så vil vi altid kunne garantere den bedste drift af systemerne på vores egne servere. Her kan vi nemlig løbende overvåge driften og oppetiden.

Ved at vælge ITTP’s servere skal du ikke bekymre dig det mindste om driften af din virksomheds hjemmeside eller webshop. Du kan i stedet fokusere på din forretning, mens vi passer den tekniske del af siden for dig.

Vores erfaring med drift, hosting og en velvalgt platform giver derfor ekstra fordele ved, at vi hoster netop jeres hjemmeside på vores egne servere hos ITTP.

Vi hoster primært PHP-baserede webløsninger, hvilket inkluderer:

Joomla

Wordpress

WooCommerce

Magento

Er din hjemmeside blevet langsom og tung i optrækket?

En tung hjemmeside skyldes ofte en langsom server og uopdaterede plugins. Det kan koste besøgende kunder, der bliver utålmodige af ventetiden. Vi sørger for at gennemgå din nuværende webløsning og sikrer, at alting er up-to-date.

Under flytningen af din hjemmeside til en ny server sikrer vi, at alting går gnidningsfrit, så du ikke skal spekulere på den tekniske del.

Alle vores hosting-løsninger inkluderer løbende backups hver 30. dag, så vi let og enkelt kan genskabe data, hvis det bliver nødvendigt.

Vi tilbyder forskellige hosting-pakker alt efter, hvor meget plads og hvilken hastighed, din virksomheds hjemmeside har brug for.

Prisen på en standardløsning starter fra 99,- pr. måned inkl. flytning af hjemmeside, fuld backup af data og overvågning af driften af vores professionelle team.

Ønsker du en superhurtig hastighed, kan du vælge vores særlige Performance-hosting. Her er der skruet ekstra op for ressourcerne på din hjemmeside, så både du og dine besøgende oplever en endnu hurtigere hjemmeside – både på forsiden, de besøgende oplever, og den administrative del, som du har adgang til.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50