Skal du have flyttet din hjemmeside?

ITTP er med dig hele vejen og sørger for, at din hjemmeside uden problemer bliver flyttet til en hurtigere og mere sikker server.

Flyt til en sikker og stabil server hos ITTP

Gennem årene har vores kunder valgt at hoste deres hjemmeside eller webshop direkte på ITTP’s servere. Selvom systemer kan hostes mange forskellige steder, så vil vi altid kunne garantere den bedste drift af systemerne på vores egne servere. Her kan vi nemlig løbende overvåge driften og oppetiden.

Ved at vælge ITTP’s servere skal du ikke bekymre dig det mindste om driften af din virksomheds hjemmeside eller webshop. Du kan i stedet fokusere på din forretning, mens vi passer den tekniske del af siden for dig.

Vores erfaring med drift, hosting og en velvalgt platform giver derfor ekstra fordele ved, at vi hoster netop jeres hjemmeside på vores egne servere hos ITTP.

Vi hoster primært PHP-baserede webløsninger, hvilket inkluderer:

Joomla

Wordpress

WooCommerce

Magento

Er din hjemmeside blevet langsom og tung i optrækket?

En tung hjemmeside skyldes ofte en langsom server og uopdaterede plugins. Det kan koste besøgende kunder, der bliver utålmodige af ventetiden. Vi sørger for at gennemgå din nuværende webløsning og sikrer, at alting er up-to-date.

Under flytningen af din hjemmeside til en ny server sikrer vi, at alting går gnidningsfrit, så du ikke skal spekulere på den tekniske del.

Alle vores hosting-løsninger inkluderer løbende backups hver 30. dag, så vi let og enkelt kan genskabe data, hvis det bliver nødvendigt.

Vi tilbyder forskellige hosting-pakker alt efter, hvor meget plads og hvilken hastighed, din virksomheds hjemmeside har brug for.

Prisen på en standardløsning starter fra 99,- pr. måned inkl. flytning af hjemmeside, fuld backup af data og overvågning af driften af vores professionelle team.

Ønsker du en superhurtig hastighed, kan du vælge vores særlige Performance-hosting. Her er der skruet ekstra op for ressourcerne på din hjemmeside, så både du og dine besøgende oplever en endnu hurtigere hjemmeside – både på forsiden, de besøgende oplever, og den administrative del, som du har adgang til.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
info@ittp.dk
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot