Vi klarer opsætning og administration af hjemmesider i Wordpress

Få et super brugervenligt system med mulighed for tilkobling af webshop med Wordpress hos ITTP

Få en brugervenlig Wordpress-hjemmeside

Hos ITTP er vi specialister i at udvikle hjemmesider i Wordpress; eventuelt med tilføjelsen Woocommerce for en nem webshopløsning.

Vi servicerer dagligt hjemmesider opbygget i Wordpress, så vi er toptunede til at hjælpe dig med at sætte en helt ny hjemmeside op eller vedligeholde en allerede eksisterende hjemmeside i Wordpress.

Wordpress.org har siden 2003 tilbudt et helt gratis open source-blogging og -content management system (CMS). Dette system anvendes dagligt af over tusindvis af danske virksomheder. Da systemet er open source, har vi hos ITTP mulighed for at tilpasse systemet præcist til din virksomheds ønsker og behov.

Nem og enkel vedligeholdelse

Wordpress har mange fordele, hvoraf den lette vedligeholdelse er én af dem. Det gælder både rettelser af indholdet på din hjemmeside, oprettelse af nyheder og meget mere. Alt dette foregår gennem et tekstbehandlingsprogram, der på mange måder ligner Microsoft Word.

Godt udgangspunkt for SEO

Hvis du vælger en hosting af din hjemmeside gennem Wordpress, får du et godt udgangspunkt for søgemaskineoptimering, SEO. Vi sørger for, at din hjemmeside i Wordpress lever op til SEO-kravene, og vi tilføjer både sidetitler og metabeskrivelser.

Derudover kobler vi din hjemmeside op til Google Search Console og Google Analytics, så du kan holde øje med statistikker over besøgende på din side.

Nem tilkobling af webshop

En anden fordel ved Wordpress-systemet er tilføjelsesprogrammet Woocommerce. Woocommerce gør det let og enkelt at omdanne din hjemmeside til en webshop, så dine besøgende kan købe dine produkter eller services direkte på siden.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50