Vi klarer opsætning og administration af hjemmesider i Wordpress

Få et super brugervenligt system med mulighed for tilkobling af webshop med Wordpress hos ITTP

Få en brugervenlig Wordpress-hjemmeside

Hos ITTP er vi specialister i at udvikle hjemmesider i Wordpress; eventuelt med tilføjelsen Woocommerce for en nem webshopløsning.

Vi servicerer dagligt hjemmesider opbygget i Wordpress, så vi er toptunede til at hjælpe dig med at sætte en helt ny hjemmeside op eller vedligeholde en allerede eksisterende hjemmeside i Wordpress.

Wordpress.org har siden 2003 tilbudt et helt gratis open source-blogging og -content management system (CMS). Dette system anvendes dagligt af over tusindvis af danske virksomheder. Da systemet er open source, har vi hos ITTP mulighed for at tilpasse systemet præcist til din virksomheds ønsker og behov.

Nem og enkel vedligeholdelse

Wordpress har mange fordele, hvoraf den lette vedligeholdelse er én af dem. Det gælder både rettelser af indholdet på din hjemmeside, oprettelse af nyheder og meget mere. Alt dette foregår gennem et tekstbehandlingsprogram, der på mange måder ligner Microsoft Word.

Godt udgangspunkt for SEO

Hvis du vælger en hosting af din hjemmeside gennem Wordpress, får du et godt udgangspunkt for søgemaskineoptimering, SEO. Vi sørger for, at din hjemmeside i Wordpress lever op til SEO-kravene, og vi tilføjer både sidetitler og metabeskrivelser.

Derudover kobler vi din hjemmeside op til Google Search Console og Google Analytics, så du kan holde øje med statistikker over besøgende på din side.

Nem tilkobling af webshop

En anden fordel ved Wordpress-systemet er tilføjelsesprogrammet Woocommerce. Woocommerce gør det let og enkelt at omdanne din hjemmeside til en webshop, så dine besøgende kan købe dine produkter eller services direkte på siden.

Smid os en besked og vi vender tilbage med en skarp pris!

Udfyld dine kontaktoplysninger, samt en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64