Hurtig, sikker og stabil hosting til alle webløsninger

Vi tilbyder en lynhurtig og stabil hosting til konkurrencedygtige priser.

Hos ITTP benytter vi os udelukkende af anerkendte hosting-leverandører, der sikrer dig den bedste, hurtigste og mest sikre forbindelse for dine besøgende. Lige meget om du er en lille lokal virksomhed eller en landsdækkende kæde, så har ITTP en hosting-løsning til dig. Vi skræddersyr nemlig løsningen, så den dækker din virksomheds behov.

Hurtig og stabil hosting af din hjemmeside

Undgå at dine besøgende skal vente på, at din hjemmeside indlæser med vores lynhurtige hosting-muligheder til din webløsning.

Vi sørger for daglig backup og overvågning af din hjemmeside, så vi kan udbedre fejl, hvis de mod forventning skulle opstå.

Ønsker du et subdomæne eller en viderestilling til dit primære domæne? Det er intet problem! Vi opretter subdomæner og sørger for, at de rigtige stier fører direkte til din hjemmeside hurtigt og gnidningsfrit.

Alt efter størrelsen på din hjemmeside og antallet af besøgende sammensætter vi en løsning, der dækker netop din virksomheds webbehov.

Sikker løsning til dine e-mails på farten

Om du har brug for 5 eller 50 mailkontoer, så har vi den helt rigtige løsning, der passer til din virksomheds størrelse. Hos ITTP tilbyder vi hosting af dine e-mails på sikre og stabile mailservere.

Vi tilbyder IMAP-hosting af dine mailkontoer. IMAP sikrer, at dine e-mails bliver gemt fortroligt på en server, så du altid kan hente dem ned på en ny enhed. Med denne løsning skal du aldrig bekymre dig om, at du mister dine e-mails, hvis din computer går ned, eller dit mailprogram bliver slettet.

Vi hjælper dig med at opsætte dine mailkontoer på de ønskede enheder såsom mobil, tablet og computer, så du altid kan tilgå dine e-mails på farten!

Stabil og hurtig forbindelse til din webshop

Alle vores webshopløsninger bliver hostet hos anerkendte hosting-firmaer, der udelukkende beskæftiger sig med webshops opsat i Magento og WooCommerce. Derfor kan vi garantere dig en sikker, hurtig og stabil forbindelse for dine kunder, når de besøger din webshop.

Smid os en besked og vi vender tilbage med en skarp pris!

Udfyld dine kontaktoplysninger, samt en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64