Hurtig, sikker og stabil hosting til alle webløsninger

Vi tilbyder en lynhurtig og stabil hosting til konkurrencedygtige priser. Vi sørger for daglig backup, hvis udheldet skulle være ude.

Anerkendte hosting-leverandører på dansk grund

Hos ITTP benytter vi os udelukkende af anerkendte hosting-leverandører, der sikrer dig den bedste, hurtigste og mest sikre forbindelse for dine besøgende. Lige meget om du er en lille lokal virksomhed eller en landsdækkende kæde, så har ITTP en hosting-løsning til dig. Vi skræddersyr nemlig løsningen, så den dækker din virksomheds behov.

Hurtig og stabil hosting af din hjemmeside

Undgå at dine besøgende skal vente på, at din hjemmeside indlæser med vores lynhurtige hosting-muligheder til din webløsning.

Vi sørger for daglig backup og overvågning af din hjemmeside, så vi kan udbedre fejl, hvis de mod forventning skulle opstå.

Ønsker du et subdomæne eller en viderestilling til dit primære domæne? Det er intet problem! Vi opretter subdomæner og sørger for, at de rigtige stier fører direkte til din hjemmeside hurtigt og gnidningsfrit.

Alt efter størrelsen på din hjemmeside og antallet af besøgende sammensætter vi en løsning, der dækker netop din virksomheds webbehov.

Sikker løsning til dine e-mails på farten

Om du har brug for 5 eller 50 mailkonti, så har vi den helt rigtige løsning, der passer til din virksomheds størrelse.

Hos ITTP tilbyder vi Hosted Exchange eller Microsoft Office 365, som begge lager din data sikkert i skyen. Dette betyder, at der altid tages en backup af din data, og at den hurtigt kan indlæses på en ny enhed.

Begge løsninger har hurtig og nem opsætning* til den enhed, hvor du ønsker at opsætte mailkonti. Login kræver blot email og adgangskode også er du kørende. Så du skal ikke kloge dig på ud -og indgående server, som for mange kan være forvirrende!

Har du brug for Office pakken, så tilbyder vi også dette. Blot vælg en Microsoft Office 365 løsning også har du mulighed for at tilkøbe alle de lisenser, som din virksomhed har brug for.

*Da valg af enhed og ønsket mailprogram varierer fra kunde til kunde, så tilbyder ITTP ikke opsætning af mailkonti. Skulle du have udfordringer med opsætning, så henviser vi til IT leverandør i dit lokalområde.

Stabil og hurtig forbindelse til din webshop

Alle vores webshopløsninger bliver hostet hos anerkendte hosting-firmaer, der udelukkende beskæftiger sig med webshops opsat i Magento og WooCommerce. Derfor kan vi garantere dig en sikker, hurtig og stabil forbindelse for dine kunder, når de besøger din webshop.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot