Logo webbureau ITTP Responsive logo webbureau ITTP
Stabil hosting af din hjemmeside

Hurtig, sikker og stabil hosting til alle løsninger

Hos ITTP tilbyder vi lyn hurtig og stabil hosting til konkurrencedygtige priser. Vi benytter os udelukkende af anerkendte leverandører, som sikre dig den hurtigste og sikreste forbindelse ud til dine kunder. Om du er en lille lokal virksomhed eller landsdækkende kæde, så har vi med sikkerhed løsningen til dig. Vi skræddersyer løsningen så den dækker din virksomheds behov.

Hurtig og stabil hosting af din hjemmeside

Alle webløsninger fra ITTP leveres med hurtig hosting så dine besøgende ikke skal vente på at din hjemmeside indlæses.

Vi sørger for daglig backup og overvågning af din hjemmeside. Det vil sige, at hvis din hjemmeside mod alle forventninger skulle gå ned, sørger vi for at udbedre fejlen med det samme.

Ønsker du, et subdomæne eller en viderestilling til dit primære domæne? Dette er intet problem. Vi opretter subdomæner og sørger for, at de rigtige stier fører ind til din hjemmeside.

Alt efter størrelsen af din hjemmeside og antal besøgende sammensætter vi en løsning som dækker netop dit behov.

Sikker forbindelse til din webshop

Webshopløsninger bliver hostet hos et anerkendt hosting firma som udelukkende beskæftiger sig med hosting af Magento webshops.

Dette gør at vi kan tilbyde den bedste hosting af din webshop. En hosting som garanterer en hurtig, sikker og stabil forbindelse til dine kunder.

Altid tilgængelig e-mails på farten

Hos ITTP tilbyder vi hosting af e-mails på sikre og stabile mailservere. Om du er en mindre virksomhed med brug for 5 mailkontoer eller en større virksomhed med brug for 50 mailkontoer, så har vi den optimale løsning.

Vi hjælper dig med at opsætte dine mailkontoer på de ønskede enheder, så som mobil og computer.

Vi tilbyder IMAP hosting af dine mailkontoer. IMAP betyder at dine e-mails sikkert og fortroligt bliver gemt på en server, så du altid kan hente dem ned på en ny enhed. Med denne løsning skal du ikke bekymre dig om, at dine e-mails går tabt, hvis din computer går ned eller dit mail program bliver slettet.

Allan Nielsen, indehaver - Webbureau ITTP

Allan Nielsen

Indehaver
allan@ittp.dk

Martin Ehlers, projektleder - Webbureau ITTP

Martin Ehlers

Projektleder
martin@ittp.dk

Kenneth Kjær, webudvikler - Webbureau ITTP

Kenneth Kjær Nielsen

Webudvikler
kn@ittp.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig up-to-date
med de nyeste trends og hvad der rør sig hos ITTP.

Tilmeld nyhedsbrev

71 99 04 09

info@ittp.dk