Hurtig, sikker og stabil hosting til alle webløsninger

Vi tilbyder en lynhurtig og stabil hosting til konkurrencedygtige priser.

Hos ITTP benytter vi os udelukkende af anerkendte hosting-leverandører, der sikrer dig den bedste, hurtigste og mest sikre forbindelse for dine besøgende. Lige meget om du er en lille lokal virksomhed eller en landsdækkende kæde, så har ITTP en hosting-løsning til dig. Vi skræddersyr nemlig løsningen, så den dækker din virksomheds behov.

Hurtig og stabil hosting af din hjemmeside

Undgå at dine besøgende skal vente på, at din hjemmeside indlæser med vores lynhurtige hosting-muligheder til din webløsning.

Vi sørger for daglig backup og overvågning af din hjemmeside, så vi kan udbedre fejl, hvis de mod forventning skulle opstå.

Ønsker du et subdomæne eller en viderestilling til dit primære domæne? Det er intet problem! Vi opretter subdomæner og sørger for, at de rigtige stier fører direkte til din hjemmeside hurtigt og gnidningsfrit.

Alt efter størrelsen på din hjemmeside og antallet af besøgende sammensætter vi en løsning, der dækker netop din virksomheds webbehov.

Sikker løsning til dine e-mails på farten

Om du har brug for 5 eller 50 mailkontoer, så har vi den helt rigtige løsning, der passer til din virksomheds størrelse. Hos ITTP tilbyder vi hosting af dine e-mails på sikre og stabile mailservere.

Vi tilbyder IMAP-hosting af dine mailkontoer. IMAP sikrer, at dine e-mails bliver gemt fortroligt på en server, så du altid kan hente dem ned på en ny enhed. Med denne løsning skal du aldrig bekymre dig om, at du mister dine e-mails, hvis din computer går ned, eller dit mailprogram bliver slettet.

Vi hjælper dig med at opsætte dine mailkontoer på de ønskede enheder såsom mobil, tablet og computer, så du altid kan tilgå dine e-mails på farten!

Stabil og hurtig forbindelse til din webshop

Alle vores webshopløsninger bliver hostet hos anerkendte hosting-firmaer, der udelukkende beskæftiger sig med webshops opsat i Magento og WooCommerce. Derfor kan vi garantere dig en sikker, hurtig og stabil forbindelse for dine kunder, når de besøger din webshop.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50