Øg sikkerheden og skab tillid med SSL-certificering

ITTP tilbyder SSL-certifikat til alle vores webløsninger, så dine besøgende kan føle sig helt trygge.

Trustpilot

Sikkerhed frem for alt!

Fra oktober 2017 begyndte hjemmesider og webshops, der har formulerer, login-felter eller andre former for bruger-inputs, der ikke er opsat med https, at blive varslet som usikre i Google Chrome.

De seneste versioner af Chrome og Firefox advarer nu altid besøgende, hvis de skal indtaste oplysninger på hjemmesider eller webshops uden https. Du har måske allerede set advarslen i din browser, når du har besøgt hjemmesider uden SSL-certificeringens lille grønne hængelås.

SSL-certificering har til formål at kryptere alle former for brugerindtastede oplysninger på din hjemmeside eller webshop, så de er beskyttede mod angreb efter personfølsomme oplysninger.

Fordelene ved en SSL-certificering

Skab tillid for dine besøgende

Den grønne hængelås, som markerer, at din hjemmeside er SSL-certificeret, garanterer, at dine besøgende kan føle sig sikre, når de indtaster oplysninger på siden.

Få højere placering på Google

Google anvender SSL-certificeringen til at rangere hjemmesider i deres søgemaskine. En SSL-certificering vil derfor garantere flere hits på din hjemmeside eller webshop.

Øg sikkerheden på din hjemmeside

Beskyt dine besøgenes brugeroplysninger og mindsk chancen for angreb på personfølsomme oplysninger fra dine besøgene.

Skal ITTP sikre din hjemmeside med SSL?

Hos ITTP kan vi sørge for den fulde opsætning med SSL-certifikat, så overgangen fra http til https sker helt gnidningsfrit. Der er intet opstartsgebyr, og opsætningen er helt gratis. Den månedlige omkostning afhænger af størrelsen på din webløsning, og om der er tale om en hjemmeside eller webshop.

Vil du vide mere om vores løsning med SSL-certificering, og hvad det vil betyde for din hjemmeside eller webshop, så kontakt os endelig med dine spørgsmål!

Smid os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Udfyld dine kontaktoplysninger, samt en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Trustpilot
ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64