Øg sikkerheden og skab tillid med SSL-certificering

ITTP tilbyder SSL-certifikat til alle vores webløsninger, så dine besøgende kan føle sig helt trygge.

Fra oktober 2017 begyndte hjemmesider og webshops, der har formulerer, login-felter eller andre former for bruger-inputs, der ikke er opsat med https, at blive varslet som usikre i Google Chrome.

De seneste versioner af Chrome og Firefox advarer nu altid besøgende, hvis de skal indtaste oplysninger på hjemmesider eller webshops uden https. Du har måske allerede set advarslen i din browser, når du har besøgt hjemmesider uden SSL-certificeringens lille grønne hængelås.

SSL-certificering har til formål at kryptere alle former for brugerindtastede oplysninger på din hjemmeside eller webshop, så de er beskyttede mod angreb efter personfølsomme oplysninger.

Fordelene ved en SSL-certificering

Skab tillid for dine besøgende

Den grønne hængelås, som markerer, at din hjemmeside er SSL-certificeret, garanterer, at dine besøgende kan føle sig sikre, når de indtaster oplysninger på siden.

Få højere placering på Google

Google anvender SSL-certificeringen til at rangere hjemmesider i deres søgemaskine. En SSL-certificering vil derfor garantere flere hits på din hjemmeside eller webshop.

Øg sikkerheden på din hjemmeside

Beskyt dine besøgenes brugeroplysninger og mindsk chancen for angreb på personfølsomme oplysninger fra dine besøgene.

Skal ITTP sikre din hjemmeside med SSL?

Hos ITTP kan vi sørge for den fulde opsætning med SSL-certifikat, så overgangen fra http til https sker helt gnidningsfrit. Der er intet opstartsgebyr, og opsætningen er helt gratis. Den månedlige omkostning afhænger af størrelsen på din webløsning, og om der er tale om en hjemmeside eller webshop.

Vil du vide mere om vores løsning med SSL-certificering, og hvad det vil betyde for din hjemmeside eller webshop, så kontakt os endelig med dine spørgsmål!

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50