Bliv synlig på Google, SEO, AdWords og meget mere

ITTP hjælper din virksomhed med at blive eksponeret på Google og andre søgemaskiner!

Hvad er en hjemmesideløsning værd, hvis ikke den er synlig?

En hjemmeside skal generere trafik, for hvad er ellers meningen? Derfor skal en hjemmeside skabes med Google og andre søgemaskiner in mente, for ellers er det efter vores mening IKKE en hjemmeside.

Med en effektiv søgemaskineoptimering, SEO, vil din hjemmeside nå til tops, når dine kunder søger på Google eller andre søgemaskiner efter på dine produkter eller services. På den måde bliver du synlig, får flest klik og dermed flest potentielle kunder og indtjening.

En kombination af SEO og Google AdWords er ofte den optimale løsning, når du vil generere trafik til din hjemmeside.

Vi tilbyder løsninger, som du kan måle på

Vores hjemmesideløsninger bliver leveret kvit og frit med en standard optimering af SEO, der giver din virksomhed det bedste udgangspunkt for at blive fundet af potentielle kunder på Google og andre søgemaskiner.

Derudover kan du følge med i, hvad der virker. Dette giver mulighed for at følge med i, hvordan din hjemmeside bliver besøgt, og hvad der genererer mest trafik, så din hjemmeside kan blive tilpasset dine kunders bevægemønstre online.

Vil du have en endnu mere dybdegående og målrettet SEO eller Google AdWords til din webløsning, så har vi flere samarbejdspartnere, som vi kan henvise til.

Tekstforfatning giver hits

Google og andre søgemaskiner trævler internettet igennem, når dine kunder søger på specifikke søgeord. Derfor skal din hjemmesidetekst også være tilpasset søgemaskinerne, så din hjemmeside er i top, når dine kunder går på jagt. Med en professionel tekstforfatning er der både styr på søgeord, grammatik og et gennemarbejdet sprog, så din hjemmeside bliver fundet af dine potentielle kunder online.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot