Bliv synlig med Google, SEO, AdWords og meget mere

ITTP hjælper din virksomhed med at blive eksponeret på Google og andre søgemaskiner!

Hvad er en hjemmesideløsning værd, hvis ikke den er synlig?

En hjemmeside skal generere trafik, for hvad er ellers meningen? Derfor skal en hjemmeside skabes med Google og andre søgemaskiner in mente, for ellers er det efter vores mening IKKE en hjemmeside.

Med en effektiv søgemaskineoptimering, SEO, vil din hjemmeside nå til tops, når dine kunder søger på Google eller andre søgemaskiner efter på dine produkter eller services. På den måde bliver du synlig, får flest klik og dermed flest potentielle kunder og indtjening.

En kombination af SEO og Google AdWords er ofte den optimale løsning, når du vil generere trafik til din hjemmeside.

Vi tilbyder løsninger, som du kan måle på

Vores hjemmesideløsninger bliver leveret kvit og frit med en standard optimering af SEO, der giver din virksomhed det bedste udgangspunkt for at blive fundet af potentielle kunder på Google og andre søgemaskiner.

Derudover kan du følge med i, hvad der virker. Dette giver mulighed for at følge med i, hvordan din hjemmeside bliver besøgt, og hvad der genererer mest trafik, så din hjemmeside kan blive tilpasset dine kunders bevægemønstre online.

Vil du have en endnu mere dybdegående og målrettet SEO eller Google AdWords til din webløsning, så tilbyder vi et abonnement. Dette abonnement bliver særligt tilpasset din virksomheds erhverv og behov.

Med et abonnement hos ITTP får du blandt andet:

 • Analyse af nuværende hjemmeside
 • Hastighedstjek af din nuværende hjemmeside
 • Målrettet søgeordsanalyse
 • Ugentlig rapport med status på dine søgeord
 • Tekstforfatning
 • Liste over konkurrenternes placering

Tekstforfatning giver hits

Google og andre søgemaskiner trævler internettet igennem, når dine kunder søger på specifikke søgeord. Derfor skal din hjemmesidetekst også være tilpasset søgemaskinerne, så din hjemmeside er i top, når dine kunder går på jagt. Med en professionel tekstforfatning er der både styr på søgeord, grammatik og et gennemarbejdet sprog, så din hjemmeside bliver fundet af dine potentielle kunder online.

Få en gratis analyse af din virksomheds hjemmeside

Vil du gerne vide, hvor din hjemmeside placerer sig på Google? Hos os kan du få foretaget en analyse af de søgeord, der har størst prioritet, når potentielle kunder søger efter din virksomhed, erhverv, produkter eller services på Google.

Skriv til os, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jeres virksomhed!

Felter med (*) skal udfyldes.
Fill out my online form.
 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50