Dit personlige Webbureau
- vi er med hele vejen!

Dit professionelle webbureau med erfaring i webløsninger til erhvervslivet siden 1998

Historien om ITTP

Det startede i 1998, og siden da har ITTP stået for at udvikle unikke webløsninger til mange forskellige typer virksomheder. Vi består af et lille, men effektivt team, der tilbyder konkurrencedygtige priser på vores mange forskellige webløsninger. Det kan vi, fordi alle de dyre mellemled er sparet væk.

Vi sætter en stor ære i at lave et godt håndværk og være i løbende kontakt med vores kunder. Kontakten med dig sikrer, at vi finder den bedste løsning til dine behov både i designprocessen og ved vedligeholdelse. Udviklingen og driften af din hjemmeside eller webshop kræver nemlig en holistisk tilgang til processen, da en fantastisk hjemmeside ikke genererer den rigtige trafik uden markedsføring – og omvendt.

God kundesupport er vigtigt for både din og vores skyld, og vi går efter at have dine opgaver løst inden for 24 timer.

Et lille og dedikeret team

Vores team er småt, men godt. Hos ITTP er et godt medarbejdermiljø vigtigt, og vores medarbejdere er dedikerede til deres særlige fagområder, så du får den bedste løsning uden besværlige mellemled.

Vi vægter frihed under ansvar højt, for på den måde kommer vi bedst i mål med webløsninger, der lever op til både dine og vores høje standarder for godt håndværk.

Mød ITTP teamet

Allan Nielsen

Indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kenneth Kjær

Projekt- og udviklingschef
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Andrea Vadsholt

Tekstforfatter

Vi har kunder i hele landet

Som kunde hos ITTP lytter vi til din virksomheds specifikke problemstillinger og behov i den online virkelighed. Vores mål er ikke ordrer, men derimod at samle på glade og tilfredse kunder, der kommer igen og igen efter vores store erfaring og ekspertise.

I vores kundekartotek har vi virksomheder fra hele landet, der er en skøn blanding af alt fra bilforhandlere, håndværkere, maritime virksomheder, den private og offentlige sektor mm.

Hos ITTP har vi primært beskæftiget os med små og mellemstore kunder, men har også løftet større opgaver for blandt andet Grundfos, Opel, RAIS, IHM, EXAKT og Scanel.

Vi er derfor klædt på til at klare lidt af hvert!

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot