Generelle spørgsmål & svar

På denne side finder du ofte stillede spørgsmål og svar dertil.
Fandt du ikke et svar, så tøv ikke med at kontakte os!

Hvad koster en hjemmeside?
Prisen på en hjemmeside afhænger af mange ting – og prisen på hvert projekt er individuel alt efter løsning og behov. Vi har mange års erfaring i at skræddersy løsninger, der passer til netop det I har brug for. Klik her for at se vores priseksempler.
Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det varierer og afhænger af forskellige faktorer – eksempelvis af hvor hurtigt vi får leveret materialet vi skal bruge til udviklingen af hjemmesiden. Når vi har lavet en aftale leverer vi hurtigt et designforslag, som regel inden for en uge, hvorefter tekst og billeder skal indsættes på hjemmesiden. Der kan gå en måned eller to fra det første møde med os til at din hjemmeside er klar til lancering og online.

Hvad koster det at drive en hjemmeside pr. måned?

Prisen varierer alt efter størrelsen af hjemmesiden og hvor meget trafik hjemmesiden skal kunne håndterer. For at imødekomme alle størrelser af virksomheder har vi skræddersyet forskellige løsninger som dækker dine behov. Prisen for hosting starter fra 99,00 kr og op efter.

Hvilke systemer bruger I?

Vi bruger CMS (Content Management Systemet) Joomla og Wordpress til at håndtere og organisere indholdet på de hjemmesider vi fremstiller. Med Joomla får du et CMS, som lever op til nutidens sikkerhedsstandarder, er brugervenligt og løbende bliver opdateret. Læs mere om udvikling af ny hjemmeside her.

Vi opsætter Webshops i systemet Magento eller Woocommerce, hvor vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til jeres behov. Læs mere om udvikling af ny webshop her.

Hvem ejer hjemmesiden efter den er udviklet?

En færdigudviklet og betalt hjemmeside ejes som udgangspunkt af dig som kunde, med mindre andet er aftalt. Det betyder, at du til enhver tid kan få hjemmesiden udleveret - hvis det skulle være dit ønske.

Koster det efterfølgende noget at få rettet på hjemmesiden?

Vi foretager rettelser indenfor 24 timer og fakturerer helt ned til 15 minutter. Har du en serviceaftale behøver du ikke at bekymre dig om vedligeholdelse og opdateringer af din hjemmeside og kan i stedet koncentrere dig helt og fuldt om at drive din forretning. Læs mere om serviceaftale her.

Får jeg hjælp til brug af løsningen?

Ja. Vi giver gerne telefonisk vejledning og sender videoguides til systemerne.

Hvor ligger min hjemmeside fysisk placeret henne?

Hjemmesiden ligger trygt og godt på en server. Vi bruger udelukkende anerkendte leverandører til hosting som sikrer en stabil levering.

Kan jeg selv rette i systemet?

Ja, du får et link og fuld rettighed til det hele. Med et login kan du selv rette og redigere din hjemmeside. Vi oplever ofte at vores kunder hellere vil koncentrere sig om at drive sin forretning og i stedet overlader de tekniske opgaver i hjemmesidedriften til os.

Tilpasser hjemmesiden sig til mobilen?

Ja. Vi leverer alle hjemmesider i et responsivt design. Det betyder, at indholdet på hjemmesiden tilpasser sig den skærmstørrelse hjemmesiden vises på. Dertil kan man også bestemme om noget indhold kun skal vises på smartphones og andet på PC. Din hjemmeside bliver altså vist forskelligt alt efter om mediet er smartphone, tablet eller computer. Læs mere om mobilvenligt design her.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50