Generelle spørgsmål & svar

På denne side finder du ofte stillede spørgsmål og svar dertil.
Fandt du ikke et svar, så tøv ikke med at kontakte os!

Hvad koster en hjemmeside?
Prisen på en hjemmeside afhænger af mange ting – og prisen på hvert projekt er individuel alt efter løsning og behov. Vi har mange års erfaring i at skræddersy løsninger, der passer til netop det I har brug for. Klik her for at se vores priseksempler.
Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det varierer og afhænger af forskellige faktorer – eksempelvis af hvor hurtigt vi får leveret materialet vi skal bruge til udviklingen af hjemmesiden. Når vi har lavet en aftale leverer vi hurtigt et designforslag, som regel inden for en uge, hvorefter tekst og billeder skal indsættes på hjemmesiden. Der kan gå en måned eller to fra det første møde med os til at din hjemmeside er klar til lancering og online.

Hvad koster det at drive en hjemmeside pr. måned?

Prisen varierer alt efter størrelsen af hjemmesiden og hvor meget trafik hjemmesiden skal kunne håndterer. For at imødekomme alle størrelser af virksomheder har vi skræddersyet forskellige løsninger som dækker dine behov. Prisen for hosting starter fra 99,00 kr og op efter.

Hvilke systemer bruger I?

Vi bruger CMS (Content Management Systemet) Joomla og Wordpress til at håndtere og organisere indholdet på de hjemmesider vi fremstiller. Med Joomla får du et CMS, som lever op til nutidens sikkerhedsstandarder, er brugervenligt og løbende bliver opdateret. Læs mere om udvikling af ny hjemmeside her.

Vi opsætter Webshops i systemet Magento eller Woocommerce, hvor vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til jeres behov. Læs mere om udvikling af ny webshop her.

Hvem ejer hjemmesiden efter den er udviklet?

En færdigudviklet og betalt hjemmeside ejes som udgangspunkt af dig som kunde, med mindre andet er aftalt. Det betyder, at du til enhver tid kan få hjemmesiden udleveret - hvis det skulle være dit ønske.

Koster det efterfølgende noget at få rettet på hjemmesiden?

Vi foretager rettelser indenfor 24 timer og fakturerer helt ned til 15 minutter. Har du en serviceaftale behøver du ikke at bekymre dig om vedligeholdelse og opdateringer af din hjemmeside og kan i stedet koncentrere dig helt og fuldt om at drive din forretning. Læs mere om serviceaftale her.

Får jeg hjælp til brug af løsningen?

Ja. Vi giver gerne telefonisk vejledning og sender videoguides til systemerne.

Hvor ligger min hjemmeside fysisk placeret henne?

Hjemmesiden ligger trygt og godt på en server. Vi bruger udelukkende anerkendte leverandører til hosting som sikrer en stabil levering.

Kan jeg selv rette i systemet?

Ja, du får et link og fuld rettighed til det hele. Med et login kan du selv rette og redigere din hjemmeside. Vi oplever ofte at vores kunder hellere vil koncentrere sig om at drive sin forretning og i stedet overlader de tekniske opgaver i hjemmesidedriften til os.

Tilpasser hjemmesiden sig til mobilen?

Ja. Vi leverer alle hjemmesider i et responsivt design. Det betyder, at indholdet på hjemmesiden tilpasser sig den skærmstørrelse hjemmesiden vises på. Dertil kan man også bestemme om noget indhold kun skal vises på smartphones og andet på PC. Din hjemmeside bliver altså vist forskelligt alt efter om mediet er smartphone, tablet eller computer. Læs mere om mobilvenligt design her.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
info@ittp.dk
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot