CSR - Et fælles socialt ansvar

Hos ITTP går vi naturligvis op i CSR og arbejdet med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i vores forretningsaktiviteter.

Trustpilot

Foreningen Jordforbindelsen

Sårbare mennesker er i stor risiko for at isolere sig. Det kan skyldes at f.eks. depression og angst gør det udfordrende at komme ud.

Foreningen Jordforbindelsen tilrettelægger netværk, hvor voksne og forældre til sårbare børn, kan mødes og i fællesskab udvikle sig med naturen som omdrejningspunkt.

Dette vil ITTP vil gerne støtte, og har derfor bistået med udviklingen af hjemmeside til foreningen.

ITTP hjælper liberianske børn i skole

ITTP er med til, at børn i det vestafrikanske land Liberia har gode skoler, de kan gå i. Liberia er et af verdens fattigste lande – præget af en årtier lang borgerkrig, og senest ebolaepidemien, som slog flere ihjel i Liberia end noget andet sted. Uddannelse er vejen frem, men det anslås, at kun hver tredje barn i Liberia går i skole, og mange steder kan lærerne ikke undervise på højere niveau end 4. klasse. Det vil ITTP være med til lave om på.

ITTP har indgået et værdifuldt CSR-samarbejde med Promissio, som har arbejdet i Liberia i mere end 35 år. Her gør Promissio en indsats for at forbedre administrationen af en række skoler og højne lærernes undervisningsniveau, så flere elever kan komme i skole og lære noget, når de kommer. Dette arbejde gør ITTP muligt ved at dele ud af deres overskud, så liberianske børn kan få den skole, de fortjener.

Giving Tuesday Danmark

“Målet med Giving Tuesday er, at få folk til at tænke på andre og gøre små ting som kan gøre en stor forskel. Det kan være at donere penge til velgørenhed, deltage i frivilligt arbejde eller noget så simpelt som at tilbyde hjælp til sin nabo, kollega, venner, en fremmed eller blot lade noget af besparelsen fra fx Black Friday gå videre til nogen i nød”

ITTP har leveret og udviklet hjemmesiden, som deres bidrag til projektet Giving Tuesday.

Godt Hjerte

Palle Holmbech kontaktede os med ideen om, at han ville tabe sig. Han ville ikke kun tabe sig for sin egen skyld, men også for børn med cancer.

Under Palles vægttab skulle man kunne støtte økonomisk pr. kilo Palle tabte. Alle pengene vil gå ubeskåret til BørneCancer Fonden.

Et sådan projekt ville vi hos ITTP selvfølgelig meget gerne støtte op om. Vi har derfor uden beregning udviklet og opsat hjemmesiden godthjerte.dk til Palle som han kunne bruge i hans markedsføring af projektet.

Til dagsdato (november 2018) har Palle indsamlet kr. 85.600,-.

Parkisonforeningen

Flere end 7.000 i danmark lever med sygdommen Parkonson. Parkinson er en af de mest almindelige neurologiske sygedomme som rammer ældre mennesker. Symptomerne vises som rysten, muskelstivhed og langsomme bevægelser.

Vi har hos ITTP valgt at støtte foreningen for Parkinson, sådan at foreningen kan blive endnu bedre til rådgive og støtte forskningen omkring Parkinson.

Smid os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Udfyld dine kontaktoplysninger, samt en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Trustpilot
ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64