CSR - Et fælles socialt ansvar

Hos ITTP går vi naturligvis op i CSR og arbejdet med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i vores forretningsaktiviteter.

Sport'n'Charity - Et bedre liv igennem sport!

For andet år i træk har ITTP valgt at støtte Sport'n'Charity. Det har vi, da vi kan se, hvilken forskel det gør for børn og unge, som står i deres livs sværste øjeblik.

Hjertestarter opsat ved lokal Netto

Igennem de seneste 2 år har Hjerte Start Nu gennem erhvervsindsamlinger opsat mere end 150 hjertestartere i Danmark. Selvom dette er mange hjertestartere, så er der stadig lang vej, før Danmark er hjertesikkert.

Sammen med andre lokale virksomheder i Hjørring, har vi været med til at indsamle til en hjertestarter ved den lokale Netto.

Sport'n'Charity - Et bedre liv igennem sport!

På baggrund af forskning, har Sport'n'Charity udviklet et træningsprogram, som kan hjælpe børn med at mindske risikoen for følgesygdomme og handicap. De ønsker at give disse børn en mulighed for at vende tilbage til livet, som de kendte det, før kræften tog over.

Foreningen Jordforbindelsen

Sårbare mennesker er i stor risiko for at isolere sig. Det kan skyldes at f.eks. depression og angst gør det udfordrende at komme ud.

Foreningen Jordforbindelsen tilrettelægger netværk, hvor voksne og forældre til sårbare børn, kan mødes og i fællesskab udvikle sig med naturen som omdrejningspunkt.

Dette vil ITTP vil gerne støtte, og har derfor bistået med udviklingen af hjemmeside til foreningen.

ITTP hjælper liberianske børn i skole

ITTP er med til, at børn i det vestafrikanske land Liberia har gode skoler, de kan gå i. Liberia er et af verdens fattigste lande – præget af en årtier lang borgerkrig, og senest ebolaepidemien, som slog flere ihjel i Liberia end noget andet sted. Uddannelse er vejen frem, men det anslås, at kun hver tredje barn i Liberia går i skole, og mange steder kan lærerne ikke undervise på højere niveau end 4. klasse. Det vil ITTP være med til lave om på.

ITTP har indgået et værdifuldt CSR-samarbejde med Promissio, som har arbejdet i Liberia i mere end 35 år. Her gør Promissio en indsats for at forbedre administrationen af en række skoler og højne lærernes undervisningsniveau, så flere elever kan komme i skole og lære noget, når de kommer. Dette arbejde gør ITTP muligt ved at dele ud af deres overskud, så liberianske børn kan få den skole, de fortjener.

Giving Tuesday Danmark

“Målet med Giving Tuesday er, at få folk til at tænke på andre og gøre små ting som kan gøre en stor forskel. Det kan være at donere penge til velgørenhed, deltage i frivilligt arbejde eller noget så simpelt som at tilbyde hjælp til sin nabo, kollega, venner, en fremmed eller blot lade noget af besparelsen fra fx Black Friday gå videre til nogen i nød”

ITTP har leveret og udviklet hjemmesiden, som deres bidrag til projektet Giving Tuesday.

Parkisonforeningen

Flere end 7.000 i danmark lever med sygdommen Parkonson. Parkinson er en af de mest almindelige neurologiske sygedomme som rammer ældre mennesker. Symptomerne vises som rysten, muskelstivhed og langsomme bevægelser.

Vi har hos ITTP valgt at støtte foreningen for Parkinson, sådan at foreningen kan blive endnu bedre til rådgive og støtte forskningen omkring Parkinson.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
info@ittp.dk
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot