Eksperter i udvikling og administration af hjemmesider i Joomla

Vi er 100-metermestre i Joomla og har mange års erfaring med dette prisvindende ”Content Management System” (CMS).

Hvad er et Content Management System (CMS)?

Et Content Management System er et system, som organiserer og holder styr på indholdet på din hjemmeside. Indhold kan være alt fra:

  • Tekst
  • Billeder
  • Musik
  • Video
  • Diverse dokumenter

Praktisk talt holder CMS styr på alt det, der vises på din hjemmeside.

Den største fordel ved et godt CMS er, at administrationen er overskuelig, uden du behøver et nødvendigt kendskab til de underliggende tekniske funktioner.

Der er mange aspekter, som har gjort Joomla til et af verdens mest anvendte systemer inden for hjemmesidehåndtering.

Sikrer din hjemmeside for fremtiden og få dækket dine behov

Joomla er et fleksibelt, overskueligt og skalerbart system, der let kan tilpasses, hvad end dine behov for hjemmesiden er – og bliver i fremtiden.

Systemet giver mulighed for at opbygge din hjemmeside som LEGO-klodser, der let kan stykkes sammen efter dine ønsker til indhold og design. Dette gør det også let at bygge videre, hvis du får nye behov, som din virksomhed udvikler sig.

Joomla opdateres løbende, så du altid kan føle dig tryg ved, at sikkerheden er i top og de nyeste trends er inkluderede i designelementerne.

Hvem henvender Joomla sig til?

Joomla er oplagt til alle – både privat og erhverv, store og små. Det betyder, at Joomla kan være en løsning, der kan benyttes til alle typer af virksomhedshjemmesider.

Joomla er mindre kendt end Wordpress, men det kan være et mindst lige så godt valg til din hjemmeside, hvis du ønsker et nemt og effektivt system, der kan vokse med din virksomhed.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
info@ittp.dk
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot