Gennemførte tryksager i høj kvalitet

Fysisk markedsføring er slet ikke død! Skil dig ud fra mængden og få lavet en fysisk tryksag i høj kvalitet, som dine kunder vil elske at få i hænderne og bladre i.

Derfor skal du få lavet en lækker tryksag

Vil du gerne blive bemærket i en verden, hvor alting går ekstra stærkt? Vi lever i en mere og mere papirløs verden, hvor den virtuelle oplevelse i mange tilfælde har overtaget. Derfor er der stor værdi i en fysisk tryksag, du kan give dine kunder i hånden.

En fysisk tryksag er til at tage og føle på, og det vil tage din markedsføring ud i virkeligheden. Og mulighederne er mange.

Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvordan din tryksag kan se ud. Vi sørger for gennemført grafik og lækre detaljer, så din tryksag repræsenterer din virksomhed på den bedste måde.

Værdien af en tryksag

Når det kommer til tryksager, så skal kvaliteten være i orden. Det viser overskud og styr på tingene, når dine potentielle kunder kan bladre i gennemførte produktkataloger trykt i Pantone-farver med et fedt grafisk design. En visitkort i en høj papirkvalitet med efterbehandling af både lak og folie vil også blive puttet i lommen og husket.

Har du brug for en tryksag i god kvalitet, kan vi guide dig i at finde det helt rigtige udtryk og materialer til dig og din virksomhed.

Farer du vild i papirkvaliteter, efterbehandling og offset?

Døjer du med at finde rundt i fagtermerne, når du bestiller tryksager? Så lad mig stå for hele processen.

Vi tager os af alt fra idé til udarbejdelse af grafik og opsætning samt levering af færdige tryksager. Du kan derfor være sikker på, at dine tryksager lever op til dine ønsker til både det visuelle og kvaliteten.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med vejledning og råd til, hvad du skal bestille hos din sædvanlige leverandør, så det stemmer overens med dine behov.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50