Gennemførte tryksager i høj kvalitet

Fysisk markedsføring er slet ikke død! Skil dig ud fra mængden og få lavet en fysisk tryksag i høj kvalitet, som dine kunder vil elske at få i hænderne og bladre i.

Derfor skal du få lavet en lækker tryksag

Vil du gerne blive bemærket i en verden, hvor alting går ekstra stærkt? Vi lever i en mere og mere papirløs verden, hvor den virtuelle oplevelse i mange tilfælde har overtaget. Derfor er der stor værdi i en fysisk tryksag, du kan give dine kunder i hånden.

En fysisk tryksag er til at tage og føle på, og det vil tage din markedsføring ud i virkeligheden. Og mulighederne er mange.

Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvordan din tryksag kan se ud. Vi sørger for gennemført grafik og lækre detaljer, så din tryksag repræsenterer din virksomhed på den bedste måde.

Værdien af en tryksag

Når det kommer til tryksager, så skal kvaliteten være i orden. Det viser overskud og styr på tingene, når dine potentielle kunder kan bladre i gennemførte produktkataloger trykt i Pantone-farver med et fedt grafisk design. En visitkort i en høj papirkvalitet med efterbehandling af både lak og folie vil også blive puttet i lommen og husket.

Har du brug for en tryksag i god kvalitet, kan vi guide dig i at finde det helt rigtige udtryk og materialer til dig og din virksomhed.

Farer du vild i papirkvaliteter, efterbehandling og offset?

Døjer du med at finde rundt i fagtermerne, når du bestiller tryksager? Så lad mig stå for hele processen.

Vi tager os af alt fra idé til udarbejdelse af grafik og opsætning samt levering af færdige tryksager. Du kan derfor være sikker på, at dine tryksager lever op til dine ønsker til både det visuelle og kvaliteten.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med vejledning og råd til, hvad du skal bestille hos din sædvanlige leverandør, så det stemmer overens med dine behov.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot