Få en webshop som sælger!

Erfaring har gjort os til specialister - Vi leverer hjemmesider som lever op til nutidens standarder

ITTP – Skræddersyet webshop-løsning til din virksomhed

Skal din virksomhed bruge en webshop, eller skal din allerede eksisterende optimeres, så står vi hos ITTP klar til at hjælpe dig. Med et lille fast team og en stor gruppe programmører, webdesignere og andre dygtige freelancere kan vi som webbureau løfte både små og store opgaver.

Vi er med fra start til slut fra den indledende diskussion om de mange muligheder indenfor e-handel til at stå for at designe og opsætte din webshop. Derudover kan vi vejlede i brug af sociale medier, søgemaskineoptimering og Google AdWord.

WooCommerce til små og mellemstore virksomheder

Har du en mindre eller mellemstor virksomhed, er en WordPress-hjemmeside med WooCommerce et godt system til din webshop. WordPress bruges af mange virksomheder hver eneste dag i hele verden. Fordi systemet er meget brugervenligt og simpelt, er det nemt at vedligeholde.

Da WordPress er open source, kan vi let gå ind og tilpasse systemet efter dine ønsker. Du kan derfor sagtens få hjælp af os til din webshop. Klik her, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor Wordpress og WooCommerce.

En webshop-løsning efter dine behov med Magento

Skal du bruge en webshop skræddersyet helt efter dine ønsker og behov, så er Magento et åbent og fleksibelt system, der gør det muligt at lave en gennemført webshop-løsning. Systemet er blandt de mest populære indenfor e-handel, fordi det giver mange muligheder.

Magento gør det let at skalere op, hvis din virksomhed vokser. Det kan nemlig tilpasses både små og store virksomheders behov. Du skal derfor ikke ud og investere i et nyt system, som din webshop vokser.

Hvis du vil vide mere om de muligheder, vi tilbyder med Magento, kan du klikke her.

Giv dine kunder de bedste fragt- og betalingsmuligheder

Datasikkerhed, fragt- og dankortaftaler kan være en stor opgave at løfte uden erfaring. Dine kunder vil være mere tilbøjelige til at handle i din webshop, hvis du tilbyder de mest udbredte betalingsportaler såsom blandt andet Nets, MobilePay og PayPal. Dette gælder ligeledes for de store udbydere indenfor fragt herunder GLS og Postnord.

Hos ITTP udvikler vi webshops, der tilbyder de mest udbredte typer af fragt og betalingsportaler. Det gør det let for dig, når du skal vælge hvilke muligheder, du vil tilbyde dine kunder.

Hos ITTP anbefaler vi følgende leverandører

Bambora

En betalingspartner til alle dine salgskanaler

Bambora ønsker at være din fortrukne betalingspartner. De tilbyder smarte pakkeløsninger hvor du får alt i én pakke, hvad enten det er til din fysiske butik eller din webshop.

Shipmondo

Send til hele verden på tværs af transportører fra én løsning.

Shipmondo’s mission er at gøre fragthåndtering nem, hurtig og billig for erhvervsdrivende ved at udnytte de digitale muligheder og teknologier.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50