Få en webshop som sælger!

Hos os får du en webshop, som kan konvertere dine besøgende til ordrer! Vi er med hele vejen, så du er klædt på.

ITTP – Skræddersyet webshop-løsning til din virksomhed

Skal din virksomhed bruge en webshop, eller skal din allerede eksisterende optimeres, så står vi hos ITTP klar til at hjælpe dig. Med et lille fast team og en stor gruppe programmører, webdesignere og andre dygtige freelancere kan vi som webbureau løfte både små og store opgaver.

Vi er med fra start til slut fra den indledende diskussion om de mange muligheder indenfor e-handel til at stå for at designe og opsætte din webshop. Derudover kan vi vejlede i brug af sociale medier, søgemaskineoptimering og Google AdWord.

WooCommerce til små og mellemstore virksomheder

Har du en mindre eller mellemstor virksomhed, er en WordPress-hjemmeside med WooCommerce et godt system til din webshop. WordPress bruges af mange virksomheder hver eneste dag i hele verden. Fordi systemet er meget brugervenligt og simpelt, er det nemt at vedligeholde.

Da WordPress er open source, kan vi let gå ind og tilpasse systemet efter dine ønsker. Du kan derfor sagtens få hjælp af os til din webshop. Klik her, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor Wordpress og WooCommerce.

En webshop-løsning efter dine behov med Magento

Skal du bruge en webshop skræddersyet helt efter dine ønsker og behov, så er Magento et åbent og fleksibelt system, der gør det muligt at lave en gennemført webshop-løsning. Systemet er blandt de mest populære indenfor e-handel, fordi det giver mange muligheder.

Magento gør det let at skalere op, hvis din virksomhed vokser. Det kan nemlig tilpasses både små og store virksomheders behov. Du skal derfor ikke ud og investere i et nyt system, som din webshop vokser.

Hvis du vil vide mere om de muligheder, vi tilbyder med Magento, kan du klikke her.

Giv dine kunder de bedste fragt- og betalingsmuligheder

Datasikkerhed, fragt- og dankortaftaler kan være en stor opgave at løfte uden erfaring. Dine kunder vil være mere tilbøjelige til at handle i din webshop, hvis du tilbyder de mest udbredte betalingsportaler såsom blandt andet Nets, MobilePay og PayPal. Dette gælder ligeledes for de store udbydere indenfor fragt herunder GLS og Postnord.

Hos ITTP udvikler vi webshops, der tilbyder de mest udbredte typer af fragt og betalingsportaler. Det gør det let for dig, når du skal vælge hvilke muligheder, du vil tilbyde dine kunder.

Hos ITTP anbefaler vi følgende leverandører

Quickpay

En betalingspartner til alle dine salgskanaler

Quickpay ønsker at være din fortrukne betalingspartner. De tilbyder smarte pakkeløsninger hvor du får alt i én pakke, hvad enten det er til din fysiske butik eller din webshop.

Shipmondo

Send til hele verden på tværs af transportører fra én løsning.

Shipmondo’s mission er at gøre fragthåndtering nem, hurtig og billig for erhvervsdrivende ved at udnytte de digitale muligheder og teknologier.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot