10 gode grunde til at opdatere din hjemmesides design

Der kan være mange fordele ved at give din hjemmesides design en overhaling. Herunder har vi samlet 10 gode grunde til, at dit design kan trænge til opdatering og fornyelse.

1

Din hjemmeside leverer ikke de ønskede resultater

Leverer din hjemmeside ikke de ønskede resultater? Så kan det være nødvendigt at give designet en overhaling. Performer din hjemmeside dårligt, kan det skyldes dårlige konverteringer, eller at dine besøgende ikke bliver hængende.

I nogle tilfælde kan det være nok blot at gentænke særlige dele af designet såsom eksempelvis navigationen eller formularer, så dine besøgende får en bedre oplevelse.

2

Designet stemmer ikke overens med dine besøgendes behov

Kan dine besøgende finde de informationer, de leder efter? Måske synes din hjemmesides design logisk for dig, men det betyder ikke, at dine besøgende nødvendigvis finder den overskuelig. Et design skal være lavet med brugeren in mente, så den besøgende let og enkelt kan finde de nødvendige informationer. Ellers vil det blot føre til forvirring og i værste fald, at de besøgende hurtigt forlader din hjemmeside igen.

3

Din hjemmeside skal matche dit brands identitet

Har du opdateret dit logo eller dit visuelle udtryk? Har du vundet priser eller opgraderet dine produkter eller services? Det er vigtigt, at din hjemmeside afspejler de positive forandringer din virksomhed gennemgår, for det opbygger tillid og troværdighed - noget der i sidste ende giver dine besøgende endnu mere grund til at blive på netop din hjemmeside. Det visuelle design skal matche og underbygge dit brand, så der er sammenhæng.

4

Formålet med din hjemmeside har ændret sig

I begyndelsen var formålet med din hjemmeside måske mest af alt om at informere dine besøgende om din virksomhed. Målet med din hjemmeside kan dog have ændret sig, og du kan have nye ønsker om at lede dine besøgende over til dine produkter eller services. Derfor kan det være nødvendigt at gentænke designet, så det stemmer overens med dine drømme og visioner for hjemmesiden.

5

Det visuelle udtryk er forældet

Et forældet design kan få din hjemmeside til at fremstå uprofessionel og irrelevant. Derfor kan en gentænkning af designet give dig et ekstra boost i konkurrencen mod andre og skabe tillid hos dine besøgende.

Det betyder ikke, at din hjemmeside nødvendigvis skal følge de sidste nye trends, men derimod at designet skal afspejle dine ønsker og visioner og forblive aktuelt.

6

Din hjemmeside responderer ikke til alle enheder

I dag kan internettet og dermed din hjemmeside tilgås både fra computere, tablets og smartphones. Hvis dine besøgende skal have den bedst mulige oplevelse af din hjemmeside, skal den respondere og være målrettet hvad end for en enhed, den tilgås fra. Hvis ikke din hjemmeside er responsiv, vil det give en dårlig brugeroplevelse, og det vil samtidig få din hjemmeside til at rangere lavere på søgemaskinerne.

7

Din hjemmeside er ikke søgemaskineoptimeret

Noget der giver hits på din hjemmeside er, hvis den rangerer højt på forskellige søgemaskiner. Hvis ikke din hjemmeside er målrettet søgemaskinerne, vil potentielle besøgende have problemer med at finde den. Et gennemtænkt design med søgemaskinernes rangeringskriterier for øje kan optimere antallet af besøgene. Det booster nemlig din placering, når potentielle kunder anvender søgemaskiner. Skal vi hjælpe dig med at optimere din tilstedeværelse på Google? Læs mere om SEO og Google AdWords.

8

Det tager for lang tid at loade din hjemmeside

Du kender det sikkert selv; hvis en hjemmeside tager for lang tid om at loade, så er du mere tilbøjelig til at klikke væk igen. Et studie har vist, at hele 40% af besøgende vil forlade en hjemmeside, hvis den tager mere end 3 sekunder om at loade. Et opdateret og nyt design vil garantere, at din hjemmeside loader hurtigt, så dine besøgende ikke bliver irriterede og klikker væk.

9

Du tilbyder ikke den nyeste sikkerhed

Små virksomheder er lige så udsatte for at blive angrebet af virusser eller hacket efter personlige oplysninger som de største på markedet. Hvis dine besøgende ikke føler sig trygge ved din hjemmeside, vil de ikke dele personlige oplysninger, og du misser kontakter og salg.

Derfor bør du sikre dig ved at få din hjemmeside opsat med https og få et SSL-certifikat, der garanterer, at alle brugerindtastede oplysninger bliver krypterede. Dine besøgende vil kunne føle sig helt trygge, når din hjemmeside er udstyret med den lille grønne hængelås.

10

Det er besværligt selv at opdatere hjemmesidens indhold

Ældre hjemmesider kan være svære at opdatere manuelt. Et gennemtænkt nyt design kan sikre dig endnu mere kontrol over det indhold, du selv kan dele online. Med en nyere version af CMS er det lettere at opdatere dine undersider og optimere dit indhold til søgemaskinerne løbende. Vi tilbyder nyeste version af Joomla CMS og Wordpress CMS.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot