10 gode grunde til at opdatere din hjemmesides design

Der kan være mange fordele ved at give din hjemmesides design en overhaling. Herunder har vi samlet 10 gode grunde til, at dit design kan trænge til opdatering og fornyelse.

1

Din hjemmeside leverer ikke de ønskede resultater

Leverer din hjemmeside ikke de ønskede resultater? Så kan det være nødvendigt at give designet en overhaling. Performer din hjemmeside dårligt, kan det skyldes dårlige konverteringer, eller at dine besøgende ikke bliver hængende.

I nogle tilfælde kan det være nok blot at gentænke særlige dele af designet såsom eksempelvis navigationen eller formularer, så dine besøgende får en bedre oplevelse.

2

Designet stemmer ikke overens med dine besøgendes behov

Kan dine besøgende finde de informationer, de leder efter? Måske synes din hjemmesides design logisk for dig, men det betyder ikke, at dine besøgende nødvendigvis finder den overskuelig. Et design skal være lavet med brugeren in mente, så den besøgende let og enkelt kan finde de nødvendige informationer. Ellers vil det blot føre til forvirring og i værste fald, at de besøgende hurtigt forlader din hjemmeside igen.

3

Din hjemmeside skal matche dit brands identitet

Har du opdateret dit logo eller dit visuelle udtryk? Har du vundet priser eller opgraderet dine produkter eller services? Det er vigtigt, at din hjemmeside afspejler de positive forandringer din virksomhed gennemgår, for det opbygger tillid og troværdighed - noget der i sidste ende giver dine besøgende endnu mere grund til at blive på netop din hjemmeside. Det visuelle design skal matche og underbygge dit brand, så der er sammenhæng.

4

Formålet med din hjemmeside har ændret sig

I begyndelsen var formålet med din hjemmeside måske mest af alt om at informere dine besøgende om din virksomhed. Målet med din hjemmeside kan dog have ændret sig, og du kan have nye ønsker om at lede dine besøgende over til dine produkter eller services. Derfor kan det være nødvendigt at gentænke designet, så det stemmer overens med dine drømme og visioner for hjemmesiden.

5

Det visuelle udtryk er forældet

Et forældet design kan få din hjemmeside til at fremstå uprofessionel og irrelevant. Derfor kan en gentænkning af designet give dig et ekstra boost i konkurrencen mod andre og skabe tillid hos dine besøgende.

Det betyder ikke, at din hjemmeside nødvendigvis skal følge de sidste nye trends, men derimod at designet skal afspejle dine ønsker og visioner og forblive aktuelt.

6

Din hjemmeside responderer ikke til alle enheder

I dag kan internettet og dermed din hjemmeside tilgås både fra computere, tablets og smartphones. Hvis dine besøgende skal have den bedst mulige oplevelse af din hjemmeside, skal den respondere og være målrettet hvad end for en enhed, den tilgås fra. Hvis ikke din hjemmeside er responsiv, vil det give en dårlig brugeroplevelse, og det vil samtidig få din hjemmeside til at rangere lavere på søgemaskinerne.

7

Din hjemmeside er ikke søgemaskineoptimeret

Noget der giver hits på din hjemmeside er, hvis den rangerer højt på forskellige søgemaskiner. Hvis ikke din hjemmeside er målrettet søgemaskinerne, vil potentielle besøgende have problemer med at finde den. Et gennemtænkt design med søgemaskinernes rangeringskriterier for øje kan optimere antallet af besøgene. Det booster nemlig din placering, når potentielle kunder anvender søgemaskiner. Skal vi hjælpe dig med at optimere din tilstedeværelse på Google? Læs mere om SEO og Google AdWords.

8

Det tager for lang tid at loade din hjemmeside

Du kender det sikkert selv; hvis en hjemmeside tager for lang tid om at loade, så er du mere tilbøjelig til at klikke væk igen. Et studie har vist, at hele 40% af besøgende vil forlade en hjemmeside, hvis den tager mere end 3 sekunder om at loade. Et opdateret og nyt design vil garantere, at din hjemmeside loader hurtigt, så dine besøgende ikke bliver irriterede og klikker væk.

9

Du tilbyder ikke den nyeste sikkerhed

Små virksomheder er lige så udsatte for at blive angrebet af virusser eller hacket efter personlige oplysninger som de største på markedet. Hvis dine besøgende ikke føler sig trygge ved din hjemmeside, vil de ikke dele personlige oplysninger, og du misser kontakter og salg.

Derfor bør du sikre dig ved at få din hjemmeside opsat med https og få et SSL-certifikat, der garanterer, at alle brugerindtastede oplysninger bliver krypterede. Dine besøgende vil kunne føle sig helt trygge, når din hjemmeside er udstyret med den lille grønne hængelås.

10

Det er besværligt selv at opdatere hjemmesidens indhold

Ældre hjemmesider kan være svære at opdatere manuelt. Et gennemtænkt nyt design kan sikre dig endnu mere kontrol over det indhold, du selv kan dele online. Med en nyere version af CMS er det lettere at opdatere dine undersider og optimere dit indhold til søgemaskinerne løbende. Vi tilbyder nyeste version af Joomla CMS og Wordpress CMS.

Skal vi gennemgå din hjemmeside for mulige forbedringer?

Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af din nuværende hjemmeside.
 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50