Tekstforfatning: Gør dine besøgende til betalende kunder

Hos ITTP hjælper vi dig med at få velskrevne hjemmesidetekster, der øger din synlighed og giver dine kunder lyst til at svinge dankortet

Giv din virksomhed de bedste forudsætninger for succes

Har du svært ved at holde dine besøgendes opmærksomhed længe nok til at gøre dem til betalende kunder?

Selvom du måske har en høj klikrate på dine annoncer og de bedste priser nord for Alperne, er det ingen garanti for, at dine kunder svinger dankortet hos dig. Derfor er gode hjemmesidetekster et af dine bedste våben i kampen for at få flere konverteringer og loyale, tilbagevendende kunder. 

Hos ITTP hjælper vi dig igennem hele processen, og ud fra dine ønsker udarbejder vores dygtige tekstforfattere gennemarbejdede tekster, der sælger for dig i døgndrift.

Pakkeløsning #1
2.895,-

Forside
(cirka 500 ord)

3 valgfri undersider
(cirka 3-400 ord á stykket)

Pakkeløsning #2
3.995,-

Forside
(cirka 500 ord)

5 valgfri undersider
(cirka 3-400 ord á stykket)

Pakkeløsning #3
5.595,-

Forside
(cirka 500 ord)

7 valgfri undersider
(cirka 3-400 ord á stykket)

Få et skræddersyet tilbud på hjemmesidetekster, der sælger igen og igen

Når du investerer i tekster til din hjemmeside eller webshop, er det engangsinvestering. Til gengæld er det en af den slags investeringer, der er noget ved. For selvom du kun betaler én gang, sælger teksten for dig igen og igen. 

Har du brug for hjælp til at få skrevet hjemmesidetekster, der sælger – igen og igen? Eller er du simpelthen bare nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig til at få større succes med din virksomhed?

Vi har altid tid til en uforpligtende snak med dig.

3 gode grunde til at investere i hjemmesidetekster

1) Dine kunder elsker at blive taget i hånden

Når du vil gøre en besøgende til en kunde, handler det om at sørge for, at de tænker så lidt som muligt. Du skal gøre det nemt for dem. Gode hjemmesidetekster skal informere, underholde, fastholde læseren og få dem til at udføre en handling – fx booke et møde, trykke ”køb” eller ringe til dig.

Med tekst kan du guide, besvare og uddanne besøgende i dine produkter og ydelser – og det får dankortet til at sidde lidt løsere hos dine potentielle kunder.

2) Din hjemmeside bliver mere synlig på Google

Google er ikke altid lige nem at behage – og det er en hel videnskab at skrive en tekst, der rammer plet hos både Google og din besøgende.

Velskrevet tekst betyder højere placering på Google og flere konverteringer. Win-win!

3) Du får flere konverteringer – og tilbagevendende kunder

Gode hjemmesidetekster sørger for, at det er nemt for potentielle kunder at sige “ja tak!” til det, du sælger – fordi du fremstår professionel, troværdig og som ekspert på dit felt. Det betyder flere salg lige nu og her – og flere tilbagevendende kunder.

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 71 99 04 09 eller udfyld dine kontaktoplysninger og din besked også vender vi tilbage hurtigst muligt.

ITTP Web & Grafik ApS
+45 71 99 04 09
Frederikshavnsvej 82, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 42 58 97 64
Trustpilot