Få optimal fremvisning på farten med en mobilvenlig hjemmeside

Alle vores webløsninger er optimeret, så de ALTID fremstår professionelle og brugervenlige på alle enheder!

Fremstå professionel på alle enheder

Fremtiden er mobilvenlige hjemmesider, der er optimerede til visning på alle former for enheder – både desktops, smartphones og tablets. En mobilvenlig hjemmeside kan også kaldes for en responsive hjemmeside, fordi den responderer på den specifikke enheds skærmtype og -størrelse.

Med et responsive design af din hjemmeside kan du bestemme, hvilket indhold du vil vise på forskellige typer af enheder. Det er nemlig være forskelligt fra enhed til enhed, hvad der er relevant at formidle af information om din virksomhed.

Størrelsen på skærmen af enheden er af afgørende betydning for webdesignet, da indholdet eksempelvis på en smartphone skal komprimeres til en mindre skærm end på en computerskærm. Derfor er det vigtigt at udvælge, hvad der er vigtigt at formidle alt efter hvilke enheder, din hjemmeside skal tilpasses.

Derfor er et mobilvenligt design vigtigt

I gennemsnit vil cirka 50% af dine besøgende tilgå din hjemmeside fra mobil eller tablet. Hvis din side ikke er optimeret til mobile enheder, vil du risikere, at den besøgende let mister overblikket og derfor ender med at forlade din side, fordi de ikke kan finde de relevante informationer. Derved når dit budskab ikke dine besøgende, og du mister i sidste ende indtægt fra potentielle kunder.

Fordelene ved responsive design

Der er derfor god grund til at få designet din hjemmeside, så den er mobilvenlig på alle former for enheder. Udover risikoen for at besøgende forlader en ikke-responsive hjemmeside, så favoriserer Google også det mobilvenlige design.

Siden den 21. april 2015 har Google rangeret mobilvenlige hjemmesider højere, når brugerne foretager en søgning via deres smartphone eller tablet. Derfor vil din hjemmeside ende i bunden af søgemaskinernes resultater, hvis den ikke er tilpasset forskellige skærmstørrelser, når dine potentielle besøgende leder efter dine services eller produkter.

Det betyder helt konkret, at dine kunder lettere vil kunne engagere sig, hvis ITTP sikrer, at din hjemmeside er mobil- og brugervenlig.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Fanøvej 1A, 9800 Hjørring
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50