Nem webshopløsning med Woocommerce

Omdan let og enkelt din WordPress-hjemmeside til en webshop med det smarte webshoptilføjelsesprogram Woocommerce

Optimal brugervenlighed

I dag bruges Woocommerce af over 3 millioner webshops over hele verden, og mange danske virksomheder har ligeledes kastet sig over den smarte og brugervenlige løsning.

Woocommerce er en superpopulær løsning til den lille eller mellemstore virksomhed, der gerne vil have tilføjet en webshopløsning på deres Wordpress-hjemmeside. Systemet er et plug-in til Wordpress, der giver dig en nem og enkel måde at sælge dine produkter eller services direkte på din allerede etablerede hjemmeside.

Hos ITTP hjælper vi dig med at opsætte din webshop, så din webside bliver et overskueligt sted at handle for dine potentielle kunder. Lad os gøre det nemt med Woocommerce!

Stor fleksibilitet med 100% open source-system

Woocommerce er ligesom Wordpress et 100% open source-system, hvilket gør det nemt og enkelt at implementere. Dette sikrer, at den administrative del med af opsætning af produkter, overblik over webshoppens ordrer og andre funktioner foregår via Wordpress’ overskuelige kontrolpanel.

Med en webshop i Wordpress med Woocommerce gennem ITTP får du følgende fordele:

 • Et brugervenligt system for både dig og besøgende
 • Layout af webshop i kohærens med din hjemmeside
 • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer
 • Mobilvenligt layout til alle enheder
 • Konstant opdatering af plug-ins
 • Få webshoppen til at rangere højt på Google og andre søgemaskiner

Lev op til dine kunders ønsker om fragt- og betalingsmuligheder

Med Woocommerce er du garanteret et skræddersyet webshopdesign, der passer perfekt med din hjemmesides layout.

Derudover tilbyder Woocommerce mange muligheder for integration af fragt-, regnskabs- og betalingsmuligheder. Det foregår med anerkendte samarbejdspartnere såsom fragtfirmaerne Postnord og GLS og betalingskanaler såsom Mobilepay.

Gode muligheder for fragt og betaling sikrer, at dine kunder klikker dine varer i kurven og handler, når de besøger sin webshop. Med anerkendte samarbejdspartnere ser din webshop nemlig topprofessionel ud. Det sikrer derfor troværdighed og brugervenlighed med en Woocommerce-webshop fra ITTP.

 • Phillip Due

  Indehaver - Gunner Due Biler

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

  Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

  Vi ser frem til samarbejdet fremover

 • Jacob Jørgensen

  Marketingkoordinator - VELA

  Exceptionel god service og super support!

  Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

  Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov.

 • Christian Boisen

  Sælger - DK AUTOMOBILER

  Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

  Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

  Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

 • Panilla

  Indehaver af Mybodyandmind

  Altid klar til at hjælpe med et "online…

  Altid klar til at hjælpe med et "online smil", når ens egne evner ikke slår til og er der straks når man akut har brug for en IT ekspert. TAK!

 • Mads Bo Falden

  Indehaver - ScreenLine

  ITTP webløsning med værdi

  Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

 • Tina Risager

  Indehaver - Resopti

  Tak for hjælpen til ITTP

  I forstår at sætte jer ind i min virksomheds profil og udviklingsbehov - ved at optimere hjemmesidens opsætning og funktion...så kan jeg bruge min tid på det, som jeg er god til.

 • John Ilum Christensen

  Indehaver - Toolsproffen

  Super gode til web shops og nemme at…

  Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

 • Mie Bendsen

  Indehaver - Concreto

  God service

  God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

 • Nikolaj Lauritsen

  Praktikant - MARCOD

  Imødekommende, effektiv og hurtig service

  Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

 • Jan Lorenzen

  Indehaver - BMC Leasing A/S

  Supergod service

  Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

  Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

 • Ciara Ryan

  Assistant Marketing - Scanel International A/S

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

  Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

ITTP
+45 71 99 04 09
Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32 18 67 50