Logo webbureau ITTP Responsive logo webbureau ITTP
gdpr

GDPR-Portalen - Brugervenligt værktøj til at få styr på GDPR

GDPR-Portalen er et brugervenligt værktøj for private virksomheder, der hjælper dig til at overholde Persondataforordningens krav. Her får du forståelige beskrivelser af forordningens krav og hjælp til at få overblik over de dataprocesser og opgaver, din virksomhed skal håndtere. Suppleret med skabeloner der hjælper dig med at leve op til kravene, og gør det nemt at dokumentere det hele. Endda til en overkommelig pris.

GDPR-Portalen giver dig

Nem kortlægning af arbejdsprocesser, databehandlere og it-systemer
Hjælp til risikovurdering af behandlingsaktiviteter
Overblik over opgaver som skal løses for at overholde Persondataforordningen
Simple beskrivelser af kravene i forordningen med relevante eksempler
Skabeloner med relevante eksempler som hjælp til at dokumentere at I overholder kravene
Modul til at føre kontrol med at politikker og procedurer bliver overholdt
Relevante rapporter, herunder den lovpligtige fortegnelse over behandlingsaktiviteter

I sparer ressourcer
Portalen er designet sådan at arbejdet er let at strukturere, og indholdet gør, at du skal bruge færre ressourcer på at implementere Persondataforordningens krav.

I får stærk dokumentation
Når Datatilsynet kommer på kontrolbesøg, kan du blot give dem adgang til portalen og udlevere de tilpassede politikker, procedurer og indhentet dokumentation.

I er altid opdateret
Vi holder løbende portalen opdateret med vejledninger og afgørelser fra Datatilsynet, for at du har den fornødne viden til at sikre at jeres procedurer og dokumentation forbliver tilstrækkelig.

1 - 10
Medarbejdere

9.999 kr.
250 DKK/md. efter 1 år

eller

699 DKK/md.
1 års binding


599 DKK/md.
3 års binding

11 - 25
Medarbejdere

19.999 kr.
350 DKK/md. efter 1 år

eller

1.299 DKK/md.
1 års binding


999 DKK/md.
3 års binding

26 - 250
Medarbejdere

39.999 kr.
425 DKK/md. efter 1 år

eller

2.329 DKK/md.
1 års binding


1.999 DKK/md.
3 års binding

251 - 500
Medarbejdere

49.999 kr.
550 DKK/md. efter 1 år

eller

2.999 DKK/md.
1 års binding


2.499 DKK/md.
3 års binding

Kontakt ITTP og få en personlig
demo tilsendt - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller 71 99 04 09

GDPR-Portalen leveres i samarbejde med

persondataforordningen persondatasupport2

Allan Nielsen, indehaver - Webbureau ITTP

Allan Nielsen

Indehaver
allan@ittp.dk

Martin Ehlers, projektleder - Webbureau ITTP

Martin Ehlers

Projektleder
martin@ittp.dk

Kenneth Kjær, webudvikler - Webbureau ITTP

Kenneth Kjær Nielsen

Webudvikler
kn@ittp.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig up-to-date
med de nyeste trends og hvad der rør sig hos ITTP.

Tilmeld nyhedsbrev

71 99 04 09

info@ittp.dk