Trustpilot Ring 71 99 04 09 (Vi har åbent)
Logo webbureau ITTP Responsive logo webbureau ITTP
gdpr

GDPR-Portalen - Brugervenligt værktøj til at få styr på GDPR

GDPR-Portalen er et brugervenligt værktøj for private virksomheder, der hjælper dig til at overholde Persondataforordningens krav. Her får du forståelige beskrivelser af forordningens krav og hjælp til at få overblik over de dataprocesser og opgaver, din virksomhed skal håndtere. Suppleret med skabeloner der hjælper dig med at leve op til kravene, og gør det nemt at dokumentere det hele. Endda til en overkommelig pris.

GDPR-Portalen giver dig

Nem kortlægning af arbejdsprocesser, databehandlere og it-systemer
Hjælp til risikovurdering af behandlingsaktiviteter
Overblik over opgaver som skal løses for at overholde Persondataforordningen
Simple beskrivelser af kravene i forordningen med relevante eksempler
Skabeloner med relevante eksempler som hjælp til at dokumentere at I overholder kravene
Modul til at føre kontrol med at politikker og procedurer bliver overholdt
Relevante rapporter, herunder den lovpligtige fortegnelse over behandlingsaktiviteter

I sparer ressourcer
Portalen er designet sådan at arbejdet er let at strukturere, og indholdet gør, at du skal bruge færre ressourcer på at implementere Persondataforordningens krav.

I får stærk dokumentation
Når Datatilsynet kommer på kontrolbesøg, kan du blot give dem adgang til portalen og udlevere de tilpassede politikker, procedurer og indhentet dokumentation.

I er altid opdateret
Vi holder løbende portalen opdateret med vejledninger og afgørelser fra Datatilsynet, for at du har den fornødne viden til at sikre at jeres procedurer og dokumentation forbliver tilstrækkelig.

1 - 10
Medarbejdere

9.999 kr.
250 DKK/md. efter 1 år

eller

699 DKK/md.
1 års binding


599 DKK/md.
3 års binding

11 - 25
Medarbejdere

19.999 kr.
350 DKK/md. efter 1 år

eller

1.299 DKK/md.
1 års binding


999 DKK/md.
3 års binding

26 - 250
Medarbejdere

39.999 kr.
425 DKK/md. efter 1 år

eller

2.329 DKK/md.
1 års binding


1.999 DKK/md.
3 års binding

251 - 500
Medarbejdere

49.999 kr.
550 DKK/md. efter 1 år

eller

2.999 DKK/md.
1 års binding


2.499 DKK/md.
3 års binding

Kontakt ITTP og få en personlig
demo tilsendt - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller 71 99 04 09

GDPR-Portalen leveres i samarbejde med

persondataforordningen persondatasupport2

Det siger vores kunder

  • Phillip Due
    Indehaver - Gunner Due Biler

    Phillip DueIndehaver - Gunner Due Biler

    Som glad kunde igennem mange år kan jeg…

    Som glad kunde igennem mange år kan jeg kun anbefale ITTP og hele holdet bagved - stærkt og kreativt firma som i skrivende stund har løst alle de behov en moderne bilforhandler kan komme med.

    Vi ser frem til samarbejdet fremover

  • Christian Boisen
    Sælger - DK AUTOMOBILER

    Christian BoisenSælger - DK AUTOMOBILER

    Fantastisk service og sparringspartner til WEB-løsninger

    Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service!

    Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til opbygning af ny hjemmeside, men også vedligehold af hjemmesiden! :)

  • John Ilum christensen
    Indehaver - Toolsproffen

    John Ilum christensenIndehaver - Toolsproffen

    Super gode til web shops og nemme at…

    Super gode til web shops og nemme at arbejde sammen medVi kan kun anbefale.

  • Michael Frost
    Indehaver - Hammer-Lifte A/S

    Michael FrostIndehaver - Hammer-Lifte A/S

    Fantastisk service og hurtig reaktion

    Fantastisk service og hurtig reaktion. kan varmt anbefales..

  • Maria-Louise Vadskær
    Marketing & Kommunikation - MARCOD

    Maria-Louise VadskærMarketing & Kommunikation - MARCOD

    Super godt webbureau

    ITTP har gennem flere år været webbureau for MARCOD og vi er super glade for deres services. De er altid hurtige til at hjælpe og det er altid med et smil :)

  • Mie Bendsen
    Indehaver - Concreto

    Mie BendsenIndehaver - Concreto

    God service

    God service, professionelt arbejde og hurtige svartider

  • Mads Bo Falden
    Indehaver - ScreenLine

    Mads Bo FaldenIndehaver - ScreenLine

    ITTP webløsning med værdi

    Vil gerne anbefale at du kontakter firmet ITTP, for en hurtigt og effektivt gennemgang af dine muligheder for webløsninger til din virksomhed. Fornuftige priser, som giver en stor værdi for den lille investering..

  • Nikolaj Lauritsen
    Praktikant - MARCOD

    Nikolaj LauritsenPraktikant - MARCOD

    Imødekommende, effektiv og hurtig service

    Nu har jeg benyttet ITTP og deres services i over et år og jeg har udelukkende haft positive oplevelser. Når det opstår et problem er de hurtige til at tage hånd om det og komme med kreative og hurtige løsninger. Man kan mærke at det er medarbejdere, der ved, hvad de laver og som brænder for deres fag.

  • Jacob Jørgensen
    Marketingkoordinator - VELA

    Jacob JørgensenMarketingkoordinator - VELA

    Exceptionel god service og super support!

    Vi har indtil videre været kunde hos ITTP i snart et år, med et tocifret antal hjemmesider. Der har endnu ikke været en finger at sætte på noget.

    Når det kommer til webhosting, så vil vi helt klart anbefale ITTP. Vi var i stand til at få præcis det produkt, som passede bedst til vores behov. Desuden har vi i løbet af vores tid som kunde hos dem (1 år) oplevet fantastisk support. Alt i alt har vi fået en rigtig god og pålidelig webhosting med fantastisk support dertil!

  • Jan Lorenzen
    Indehaver - BMC Leasing A/S

    Jan LorenzenIndehaver - BMC Leasing A/S

    Supergod service

    Vi har brugt ITTP i en del år, og er superglade for den service og indsats, som Allan yder.

    Meget hurtig respons, god til at komme med inputs og konstruktive forslag, vi giver dette web-firma vor allerbedste anbefaling.

  • Ciara Ryan
    Assistant Marketing - Scanel International A/S

    Ciara RyanAssistant Marketing - Scanel International A/S

    Flot arbejde, lynhurtigt arbejde

    Flot arbejde, lynhurtigt arbejde, det-gjorde-det-nemt-for-mig arbejde. Små og store ting er blevet udført med god indsigt i og forståelse for konceptet.

Allan Nielsen, indehaver - Webbureau ITTP

Allan Nielsen

Indehaver
allan@ittp.dk

Kenneth Kjær, webudvikler - Webbureau ITTP

Kenneth Kjær Nielsen

Webudvikler
kn@ittp.dk

per

Per Allerup

SEO / Adwords konsulent
per@ittp.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig up-to-date
med de nyeste trends og hvad der rør sig hos ITTP.

Tilmeld nyhedsbrev

71 99 04 09

info@ittp.dk